Direct naar de inhoud van deze pagina

Dineren bij gezinnen thuis

Dineren bij gezinnen thuis

Gezinnen met jonge kinderen hebben het vaak ontzettend druk, maar ze moeten toch iedere avond eten. Zou het dan niet leuk zijn om af en toe een 'opa' of een 'oma' op bezoek te krijgen die dan gezellig mee kan eten? Vanuit dit idee is het project Dineren bij gezinnen thuis ontstaan.

Dineren bij gezinnen thuis is speciaal voor ouderen die het leuk zouden vinden om wat vaker buiten de deur te komen en nieuwe mensen te ontmoeten en voor gezinnen die het leuk zouden vinden om af en toe een gast mee te laten eten.

03

Ouderen kunnen eens per maand tijdens het diner aanschuiven bij een gezin. Gezinnen zonder kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom om zich aan te melden voor dit project. De ouderen worden door het gezin opgehaald en na het eten weer thuisgebracht. Aanmelden kan bij Voorschoten Voor Elkaar en onze sociaal werker zorgt voor een goede match.

Dineren bij gezinnen thuis is voortgekomen uit een burgerinitiatief dat wordt ondersteund door Voorschoten Voor Elkaar, Jeugd- en Jongerenwerk, Topaz en de gemeente Voorschoten.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar door een mail sturen naar info@voorschotenvoorelkaar.nl of te bellen met 071 561 9001.