Direct naar de inhoud van deze pagina

Wonen

Catalpa (alleen voor 55-plussers)
De woningen in het complex Catalpa betreffen sociale huurwoningen.Om uit te zoeken of u als huidige huurder recht heeft op huurtoeslag kunt u een berekening uitvoeren op: www.toeslagen.nl/reken/toeslagen. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met de belastingdienst telefoonnummer 0800-0543.

U dient ingeschreven te staan als woningzoekende bij WoningNet Holland Rijnland en te reageren op de advertenties indien u interesse heeft in het huren van één van deze woningen. Let u hiervoor op de advertenties op http://www.woningnethollandrijnland.nl/. Voor verdere informatie kunt u ook contact opnemen met de bewonersconsulent op telefoonnummer 088-921 01 40.


Direct Wonen
Online huurmarkt
Direct Wonen is een online huurmarkt waar huurders en woningaanbieders rechtstreeks met elkaar in contact komen. Aanbieders plaatsen gratis hun woning op Direct Wonen en huurders zoeken door duizenden woningen van particuliere aanbieders, makelaars, beleggers en woningbouwcorporaties. Huurders kunnen aanbieders van woningen gratis een bericht sturen. Aanbieders kunnen ook zoeken naar een geschikte huurder, want huurders kunnen een oproep met hun woonwensen plaatsen
.

Contact:
Via email: supportdesk@directwonen.nl.


Huurwoningen.nl
Contact:
Via contactformulier op de website, of

T: 0900-4002090 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)

WhatsApp: 06-20946118 (alleen berichten) Als u een gratis WhatsApp-bericht stuurt wordt uw vraag tijdens openingstijden binnen 30 minuten beantwoord.


Pararius huurwoningen
Contact:
(Bezoek alleen op afspraak)
Pararius BV
Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam


WoningNet Holland Rijnland (Sociale huurwoningen)
U heeft een inschrijving bij WoningNet Holland Rijnland nodig als u wilt reageren op socialehuurwoningen. Inschrijven kan via de website.
Voor het inschrijven moet u aan verschillende voorwaarden (zie de veelgestelde vraag onderaan deze pagina) voldoen. Ook geldt er een maximale inkomensgrens om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning.
Daarnaast geldt vanaf 1 januari 2016 de regel dat de huurprijs van een woning moet passen bij uw inkomen en de samenstelling van uw huishouden. Dit wordt passend wonen genoemd.


Funda (Koop en huur)
Website met een overzicht van koop- en huurhuizen per plaats.


Housing Anywhere
Zoekt u een kamer in één van de 300 steden, treed direct in contact met locals en verzeker uzelf van een kamer door deze te boeken via Housing Anywhere. Alle verhuurders op het platform zijn door Housing Anywhere geverifieerd.