Ondernemersloket Voorschoten

Ondernemersloket Voorschoten

Ben je ondernemer en heb je vragen? Kom naar het Ondernemersloket!

Ondernemen in coronatijd is moeilijk. Door de huidige maatregelen zitten veel ondernemers in zwaar weer. Daarom is Voorschoten Voor Elkaar, in samenwerking met Stichting Ondernemersklankbord (OKB) en de gemeente Voorschoten, het Ondernemersloket gestart.

Bij dit loket kunnen alle vragen rondom ondernemen gesteld worden zoals: financiële zorgen, het starten van een bedrijf en het schrijven van een ondernemersplan. Maar ook voor vragen over emotionele stress, balans werk vs privé en individuele ondersteuning kun je bij het loket terecht. Gesprekken zullen plaatsvinden met een sociaal werker vanuit Voorschoten Voor Elkaar en met een vrijwilliger van het Ondernemersklankbord. Een mooie mix waardoor alle soorten vragen beantwoord kunnen worden.

Dus: ben je ondernemer óf wil je een eigen bedrijf beginnen? Neem contact met ons op.

Vanwege de steeds wisselende coronamaatregelen kan het zijn dat we het ondernemersloket niet ‘live’ kunnen laten plaatsvinden. Dit betekent niet dat we je niet kunnen helpen! Het spreekuur kan altijd doorgaan via telefoon of beeldbellen.

Meer informatie

Het spreekuur vindt elke oneven week plaats op vrijdag tussen 15:00-17:00 uur, aanmelden is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 071 561 9001 of via e-mail: info@voorschotenvoorelkaar.nl

Foto Freepik.com