Voorschoten Voor Elkaar op aangepaste wijze aan het werk vanaf nieuwe locatie

Voorschoten Voor Elkaar op aangepaste wijze aan het werk vanaf nieuwe locatie

Vanaf 18 mei zijn wij verhuisd naar ons nieuwe onderkomen aan de Zwaluwweg 4 te Voorschoten.

Omdat vanuit de overheid voorlopig nog de ‘thuiswerken, tenzij-regel’ geldt, zullen wij  – totdat het kabinet anders besluit – nog niet elke werkdag met alle collega’s fysiek aanwezig zijn. 

Wel zijn wij iedere werkdag telefonisch en digitaal goed bereikbaar!

Onze sociaal werkers mogen wel de wijk in en kunnen eventueel op thuisbezoek komen. Uiteraard gelden voor alle contacten de huidige coronamaatregelen, zoals voldoende afstand houden.

Contact

Onze contacten gaan vaak prima via de telefoon, videobellen of wandelen op afstand met elkaar. Soms is het echter toch wenselijk om elkaar op één van onze locaties te zien. Dit wegen wij zorgvuldig af en als we een afspraak maken vragen we het volgende van onze bezoekers:

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt
  • Kom niet te vroeg of te laat
  • Verlaat meteen na de afspraak weer het pand

Wij richten ons kantoor en onze andere locaties geheel coronaproof in.

Odensehuiskamer

Op onze locatie Vliethuis gaan we in een aangepaste, kleine vorm de Odensehuiskamer weer openen. Dit doen we in zeer goed overleg met bezoekers, mantelzorgers en vrijwilligers en uiteraard in overeenstemming met het coronaprotocol. We gaan zo spoedig mogelijk weer open, omdat hier veel behoefte aan is. Zowel bij de bezoekers als de mantelzorgers,

Ook hier geldt dat er voorlopig helaas niet spontaan langsgekomen kan worden, maar dat we van tevoren een afspraak moeten maken.

Bel ons

We hopen uiteraard dat er snel nog meer versoepelingen van alle maatregelen mogelijk zullen zijn. Tot dan zullen wij er alles aan doen om onze werkzaamheden zo goed en gezond mogelijk voort te zetten.

Heb je nog vragen of wil je gewoon even een praatje maken? Bel ons dan gerust (071 561 90 01). We staan je graag te woord. Je kunt ons ook mailen via info@voorschotenvoorelkaar.nl en ons volgen op Facebook en Instagram.

18-05-2020