Echtscheidingsspreekuren samen met Kenniscentrum Kind en Scheiding

Echtscheidingsspreekuren samen met Kenniscentrum Kind en Scheiding

Hulp nodig bij echtscheiding?

Je kunt bij Voorschoten Voor Elkaar altijd terecht met allerlei vragen over juridische zaken, praktische zaken en ondersteuning en begeleiding bij de verwerking.  Wij bieden je informatie, advies en emotionele ondersteuning.

Extra echtscheidingsspreekuren

Samen met Kenniscentrum Kind en Scheiding organiseren wij ook een aantal echtscheidingsspreekuren. Alle vragen over echtscheiding of over de gevolgen van het verbreken van een relatie kun je tijdens deze spreekuren stellen.

Zo kun je informatie krijgen over de juridische aspecten van een scheiding: hoe zit een echtscheidingsprocedure in elkaar? En wanneer ga je naar een rechter? Daarnaast kun je ook terecht voor de emotionele kanten van een scheiding: hoe ga je om met de verwerking van de scheiding, zowel voor jezelf als voor de kinderen en andere betrokkenen? En hoe neem je als ouders gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor een ouderschapsplan?

Waar en wanneer?

De spreekuren vinden van 9.00 tot 11.00 uur plaats op Zwaluwweg 4 in Voorschoten op onderstaande data:

  • 13 juni 2022, mediator aanwezig
  • 1 juli 2022, advocaat aanwezig
  • 29 augustus 2022, mediator aanwezig
  • 30 september 2022, advocaat aanwezig
  • 17 oktober 2022, mediator aanwezig
  • 25 november 2022, advocaat aanwezig
  • 19 december 2022, mediator aanwezig

Tijdens de spreekuren is er altijd een sociaal werker aanwezig, afwisselend vergezeld door een advocaat of een mediator. 

Meer informatie

Wil je meer weten? Bel dan naar: 071 561 90 01. Je kunt ons ook mailen: info@voorschotenvoorelkaar.nl. Je kunt ook contact opnemen met Kenniscentrum Kind en Scheiding.