Direct naar de inhoud van deze pagina

Voorlichting over Bipolaire stoornis

Startdatum:
25.03.2019 19:30
Einddatum:
25.03.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
Voorlichtingsavond over Bipolaire stoornis

Op maandag 2 december 2019 vindt de gratis voorlichtingsavond plaats in de Vredeskerk, van Vollenhovekade 24, 2313 GG in Leiden en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland.

Een bipolaire (manisch depressieve) stoornis kenmerkt zich door uitersten in stemming en energie. In een manie zijn mensen over het algemeen uitbundig en daadkrachtig. In een depressie meestal juist teruggetrokken en passief. Deze extreme wisselingen kunnen grote gevolgen hebben voor degene die het zelf treft maar ook voor zijn of haar omgeving (familie, vrienden of collega’s). Wat is nu precies een bipolaire stoornis, hoe herken je het en wat zijn de behandelmogelijkheden? Maar ook: hoe kun je iemand met een bipolaire stoornis ondersteunen, en wat kan iemand zelf doen?
Een GGZ professional en onze ervaringsdeskundige zullen op deze avond informatie geven en uw vragen beantwoorden. Ook is er een (familie)ervaringsdeskundige aanwezig die haar/zijn ervaring zal delen.

Voor meer informatie bel 071 890 8888 of kijk op:
www.rivierduinen.nl/agenda of www.lumen-hollandrijnland.nl

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland.

Aangeboden door: