Direct naar de inhoud van deze pagina

De Beursvloer

Beursvloer Voorschoten

Beurskrant 28-08-2017

Schermafbeelding 2017-08-28 om 13.14.48


Afgelopen weekend is de Voorschotense Krant verschenen, met daarin een speciaal uitneembare Beurskrant. In de Beurskrant staan alle belangrijke informatie en inspirerende voorbeelden overzichtelijk bij elkaar. Klik hier voor de digitale versie van de Beurskrant.

Niet gekregen? De krant is af te halen bij de Daily Shop, Boekhandel de Kler, winkelcentrum Noord Hofland, de Shell Beethovenlaan, de Texaco bij het station, bij de verzorgingstehuizen en op leestafels in de horeca.
Heeft jouw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt jouw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 matchen we vraag en aanbod, met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doe jij ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?

Deelname aan de Beursvloer bevordert je maatschappelijke betrokkenheid. Je doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Tijdens het evenement ben je verzekerd van muzikaal entertainment en catering. Ook vallen er prijzen te winnen voor de mooiste match.

beursvloer-web (003)

Matchen van vraag & aanbod

Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de 1e Beursvloer op donderdag 28 september 2017 in het House of Vision aan de Rouwkooplaan 5 in Voorschoten. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven dé kans maatschappelijk van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf eind mei op beursvloervoorschoten.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar (06) 14 62 67 58 of stuur een e-mail naar sandra@voorschotenvoorelkaar.nl.

De Beursvloer hanteert het principe van vol = vol, dus wees op tijd met de aanmelding. Graag tot ziens op donderdag 28 september 2017.