Direct naar de inhoud van deze pagina

Maaltijd aan huis

Dat smaakt!

Trek in een bepaald gerecht? Voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking is het niet altijd mogelijk te koken. Voorschoten Voor Elkaar brengt in samenwerking met Radius het gemak van een maaltijd aan huis. Het Tafeltje-dek-je principe.

Hachee lijkt me weer eens heerlijk!

De professionele, ervaren koks bereiden 80 verschillende maaltijden; soepen, salades, hoofdgerechten en nagerechten. Er is een uitgebreide menu-folder beschikbaar.

Het menu is zelf samen te stellen. De koks koken met producten uit het seizoen, afgestemd op de wensen van ouderen en volgens de 'Richtlijnen Goede Voeding'. Er is ruime keuze in gespecialiseerde maaltijden zoals vegetarische, natriumbeperkte en gemalen maaltijden en de meest gangbare diëten. De maaltijden zijn beetgaar bereid en 7 à 8 minuten bij 550 Watt te bereiden in de magnetron.

Hoe werkt het?

Aanmelden kan bij Radius, voor minimaal 3 weken en minimaal 2 maaltijden per week.
De medewerker overhandigt uitgebreide informatie over de maaltijden, het bestellen, het bezorgen en het beëindigen van de deelname.

Het is mogelijk een magnetron te huren.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over de maaltijden en tarieven, kijk op www.radiuswelzijn.nl/aanbod/diensten-aan-huis/maaltijd-aan-huis