Direct naar de inhoud van deze pagina

Nieuwe website, binnenkort live

Actieballon website

Wij werken aan een nieuwe website

Vanaf januari 2020 wordt het sociaal domein in Voorschoten op een andere manier georganiseerd en dit brengt ook voor ons veranderingen met zich mee. (Met ‘sociaal domein’ bedoelen we alle organisaties, diensten en voorzieningen die mensen ondersteunen, leefbaarheid vergroten en meedoen in de samenleving bevorderen).

Voor onze organisatie betekent deze nieuwe organisatievorm een verbreding van ons takenpakket en onze dienstverlening. Voor Elkaar wordt hiermee hét aanspreekpunt voor Voorschotenaren van alle leeftijden met welzijnsvragen op het gebied van opvoeden en opgroeien, geldzaken en regelgeving, sociale contacten en relaties, wonen, vrijwilligerswerk, mantelzorg en meer.

 Goed om te weten:

-        Op dit moment werken we hard aan een nieuwe, informatieve website die past bij onze bredere rol en die u een zo volledig mogelijk overzicht geeft van onze dienstverlening.

-        De huidige website – met name bedoeld voor het matchen voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk - blijft bestaan en zal straks onder een andere naam te vinden zijn.

 Mocht u op de huidige website niet de informatie vinden die u zoekt? Bel ons dan vooral. Ons nummer is 070 – 561 90 01.