Direct naar de inhoud van deze pagina

Ontmoeten in de Heemtuin

Je woont prettig in je vertrouwde omgeving. Maar je wilt er ook wel eens op uit. Onder de mensen zijn. Wellicht is De Heemtuin iets voor jou?

De Heemtuin ligt midden tussen de wijken Adegeest, Centrum en de Nassauwijk. Je bent van harte welkom om mee te doen aan verschillende activiteiten, binnen en buiten. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers doen er alles aan om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Wat kan ik doen in en om de Heemtuin?

De Heemtuin is een ontmoetingsplek midden in de natuur. Je kunt er koffie drinken, een wandeling door het park maken, een gezamenlijke lunch voorbereiden, een krantje lezen of een spelletje doen. Bij De Heemtuin is ook een beweegtuin waar je plezierig kunt bewegen met behulp van een speciaal toestel, maar als je gewoon lekker buiten wilt zitten is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ashley beweging in de HeemtuinKoffie en thee staan iedere maandagochtend voor je klaar en het is ook mogelijk om te lunchen. De Heemtuin is op donderdagochtend geopend voor een bewegingsactiviteit. Daarna ben je natuurlijk van harte welkom om gezellig een kopje koffie te komen drinken.
IMG_9389
Openingstijden
  • Maandagochtend van 10.00 tot 12.00 voor koffie/ thee en ontmoeting.
  • Woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 voor koffie/thee en ontmoeting.
  • Donderdagochtend van 10.15 tot 11.00 voor een bewegingsactiviteit.
  • Donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur koffie/thee en ontmoeting.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, om de openingstijden en dagen uit te breiden. Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken, schroom niet en neem contact met ons op.

Praktische informatie
Je bereikt de ingang van de Heemtuin via de Prins Bernhardlaan. Je betaalt een kleine bijdrage voor de activiteiten, koffie, thee en een eenvoudige broodmaaltijd.

Vervoer nodig?
Heb je vervoer nodig? Aanmelden voor de Cirkelbus kan via telefoonnummer 071 562 22 67

Meer informatie en aanmelden

Voorschoten Voor Elkaar, Gemiva-SVG groep en Florence werken samen in de Heemtuin.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team Voorschoten Voor Elkaar.