Direct naar de inhoud van deze pagina

Sport en bewegen

Een goede conditie behouden, actief blijven, meer energie, meer weerstand, nieuwe contacten leggen: bewegen levert veel op! In Voorschoten zijn meerdere bewegingsactiviteiten voor ouderen.

Olga commandeur 1

Meer bewegen voor ouderen

De lessen 'Meer bewegen voor ouderen' hebben een grote variatie in gymnastiek-oefeningen, met en zonder materialen. Ervaren fysiotherapeuten geven de lessen. Er wordt in een gezellige sfeer aandacht besteed aan onder andere beweeglijkheid, spierversterking en coördinatie.
Klik hier voor meer informatie

Bewegen in de Heemtuin

Het Beweegapparaat in de Heemtuin al ontdekt? Lees hier meer.

In Balans met Hip Hop +

In de Merelhof kunt u op vrijdag 24 november deelnemen aan een gratis proefles Hip Hop voor mensen van 65 jaar en ouder onder leiding van beweegcoach Esli Westmaas. Vanaf 1 december zullen er twaalf lessen worden gegeven, elke vrijdag van 10.00 - 11.00 uur.
HipHop+ is een sportieve groepscursus van 12 weken. Door te dansen op HipHop muziek werkt u op een plezierige en gezellige manier aan uw balans en kracht. U kunt alles mee dansen op uw eigen niveau. Voor 12 lessen betaalt u eenmalig € 50,00.
Wilt u deelnemen of meer informatie? Neem contact op met beweegcoach Esli Westmaas, telefoon 015-2411155, email e.westmaas@sportiefplous.nl. Lees hier meer.