Direct naar de inhoud van deze pagina

Sport en bewegen

Een goede conditie behouden, actief blijven, meer energie, meer weerstand, nieuwe contacten leggen: bewegen levert veel op! In Voorschoten zijn meerdere bewegingsactiviteiten voor ouderen.

IMG_9389

Meer bewegen voor ouderen

De lessen 'Meer bewegen voor ouderen' hebben een grote variatie in gymnastiek-oefeningen, met en zonder materialen. Ervaren fysiotherapeuten geven de lessen. Er wordt in een gezellige sfeer aandacht besteed aan onder andere beweeglijkheid, spierversterking en coördinatie.
Klik hier voor meer informatie

Bewegen voor Senioren in Parkhuis

Voor het onderdeel Bewegen voor Senioren is er een professionele kracht aangetrokken. Ashley leidt de groep is en is gediplomeerd dansdocent, zij weet precies waar de grenzen liggen van ouderen die meedoen. Elke donderdagmorgen van 10.15-11.00 uur is er een enthousiaste groep deelnemers die lekker buiten even met elkaar in beweging zijn. De bijdrage voor de beweegactiviteit is € 3,50 per les inclusief een kopje koffie na het bewegen. U vindt Parkhuis in het Burgemeester Berkhoutpark, Prins Bernhardlaan 78 (achter de seniorenwoningen).

IMG_9389-sport