Hoe hou je de training leuk voor sporters?

Hoe hou je de training leuk voor sporters?

Sportoverstijgende sporttrainersopleiding op 10, 11 en 12 december

Veel sporttrainers weten redelijk veel van hun eigen sport, technieken zijn tegenwoordig op YouTube te vinden, net als de oefeningen. Maar hoe leer je die techniek aan? En hoe hou je het dusdanig leuk dat je sporters met plezier aan het leren zijn? Als je dat als trainer doorhebt, wordt training geven heel veel leuker! In acht modules nemen we trainers mee langs een weg waarin creativiteit en plezier hun sport nog leuker zullen maken. Als deelnemer zul je merken dat oefeningen en trainingen verzinnen ineens een stuk boeiender wordt. Omdat je leert werken met een plan, andere invalshoeken leert gebruiken en vooral omdat werken met andere trainers ontzettend inspirerend is.

In het weekend van 10 december kunnen sporttrainers van sportaanbieders (verenigingen, ongeorganiseerde sport en commerciële partijen) deelnemen aan deze trainersopleiding. De opleiding, ter waarde van 400 euro per trainer, wordt dankzij het sportakkoord van Voorschoten gratis aangeboden aan 30 trainers. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De opleiding vindt plaats in het weekend van 10, 11 en 12 december. Tijden zijn: op vrijdag van 18:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 9:00 – 13.00 uur.

Meer informatie

Wil je meedoen aan deze opleiding? Stuur dan een mail aan ine@voorschotenvoorelkaar.nl om je op te geven of meer informatie te vragen.

Foto: Freepik.com