Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Voorschoten

Sorteer op:
 • Aanbod van Sandy

  Profielfoto van Sandy

  Aanbod van Sandy

  Geplaatst door Sandy
  Het lijkt mij fantastisch om iemand of een organisatie te kunnen helpen, mijn steuntje bij te kunnen dragen en aan het einde van mijn hulp een positieve indruk achter te laten. Ik heb er zin in! Lees meer
 • Bewindvoering

  Profielfoto van Mike

  Bewindvoering

  Geplaatst door Mike namens Profez Van Lingen
  Mijn naam is Mike en ik ben bewindvoerder in Leiden. Het kan zijn dat u (tijdelijk) niet uw eigen financiële belangen kunt behartigen. Hierdoor zouden problemen kunnen ontstaan met het betalen van ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 136 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Aanbod van Herman

  Profielfoto van Herman

  Aanbod van Herman

  Geplaatst door Herman
  Ik ben 54 en na 18 jaar in het buitenland gewerkt te hebben nu een periode zonder werk Ik zou op bepaalde vlakken mensen of organisaties kunnen helpen met mijn kennis en ervaring Lees meer
 • Aanbod van Maggie

  Profielfoto van Maggie

  Aanbod van Maggie

  Geplaatst door Maggie
  Ik wil muziek maken samen met andere (ik speel viool) voor woongroepen van mensen met een beperking, op een regulaire basis, eens in de maand. Lees meer
 • Aanbod van Laura

  Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Ik ben Laura, moeder van 2 prachtige dochters van 4 en 6. Naast het zorgen voor mijn gezin vind ik het ook belangrijk om iets te betekenen voor een ander. Heb in een verzorgingstehuis in Delft als v... Lees meer
 • Aanbod van Paul

  Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik ben Paul, een mens helpen voelt goed. De komende periode heb ik twee maanden ruimte door een reorganisatie om te helpen. Daarna wil ik ruimte in passen om af en vrijwilligerswerk te doen. Lees meer
 • Aanbod van Bertina

  Profielfoto van Bertina

  Aanbod van Bertina

  Geplaatst door Bertina
  Wie komt er donderdag 27 december bij ons eten. Eenzame Voorschotenaren, gezinnen die het kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Laat het mij weten. Vind je bij ons eten te spannend? Afhalen mag ook. L... Lees meer
 • Aanbod van Joop

  Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  ik wil mijn vrije tijd zinvol inzetten voor andere mensen. Mensen helpen met administratie en/of financiele zaken, maar ook een potje schaken of een goed gesprek over literatuur, filosofie, politiek g... Lees meer
 • Aanbod van Fawaz

  Profielfoto van Fawaz

  Aanbod van Fawaz

  Geplaatst door Fawaz
  Hallo ik ben fawaz en ik kom uit syria en ik ben 50 jaar Ik ben op zoek naar een Nederlandse man of vrouw die we kennen om mijn Nederlandse taal te versterken, en om te assisteren en deel te nemen... Lees meer
 • Aanbod van Gerry

  Profielfoto van Gerry

  Aanbod van Gerry

  Geplaatst door Gerry
  Graag zou ik met mensen persoonlijk in contact willen komen, zodat ik kan helpen met dagelijkse bezigheden of bijvoorbeeld bij het leren van de Nederlandse taal. Verder ben ik een afgestudeerde bioloo... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.