Direct naar de inhoud van deze pagina

Over ons

Over Voorschoten Voor Elkaar

Meedoen in de samenleving. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Voor die mensen is Voorschoten Voor Elkaar een eerste aanspreekpunt. Wij maken meedoen mogelijk. Wij helpen de inwoners van Voorschoten om met elkaar te bouwen aan een prettige, leefbare en veilige samenleving. Hierbij werken we samen met andere maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en bewoners op wijk- en buurtniveau. Op deze manier kunnen we elkaar met onze kennis en ervaring versterken.

Wij doen dit door Voorschotenaren met elkaar in contact te brengen, te ondersteunen en door thuis en in de wijk diensten te verlenen op het gebied van welzijn, mantelzorg, vrijwillige inzet en burenhulp.

Hiernaast zet Voorschoten Voor Elkaar zich in voor vrijwilligers en onderhouden wij het platform www.voorschotenvoorelkaar.nl. Op dit platform komen vraag en aanbod voor vrijwillige inzet samen. Ook faciliteren en organiseren wij cursussen en workshop voor vrijwilligers en voor organisaties die met vrijwilligers werken.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn altijd bereikbaar voor informatie en advies.

_JAN7114-blauw