Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Voorschoten

Sorteer op:
 • Aanbod van Robbert

  Profielfoto van Robbert

  Aanbod van Robbert

  Geplaatst door Robbert
  Het is erg leuk om lekker te wandelen met een hond, ik ben een hondentrainer in opleiding dus ik kan er altijd wat bij leren. Ook heb ik zelf een klein hondje die het vast erg leuk vind om een wandelm... Lees meer
 • Aanbod van Marry

  Profielfoto van Marry

  Aanbod van Marry

  Geplaatst door Marry
  Ik zou het leuk en gezellig vinden om op deze manier met andere mensen (leeftijdgenoten) in contact te komen. Ik kan geen lange afstanden meer lopen maar ik kan wel een luisterend oor bieden, gezellig... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 126 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Aanbod van Aissa

  Profielfoto van Aissa

  Aanbod van Aissa

  Geplaatst door Aissa
  Hoi hoi ik zoek iemand die kan me helpen om bed en kast monteren zo snel als het kan ik kan helaas niet allen en ik weet niet hoe het moet maar ik help graag mee hopelijk tot snel. Lees meer
1 2 3 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.