Buurtontmoetingsplek Parkhuis

Buurtontmoetingsplek Parkhuis

ontmoetingsplek en vraagbaak

Wil je graag in contact blijven met anderen? Even uit de sleur van alle dag komen? Ontmoet elkaar en wissel met elkaar van gedachten op deze buurtontmoetingsplek. Gezelligheid staat voorop, en tegelijkertijd is er gelegenheid je te informeren over de mogelijkheden voor activiteiten, zorg en/of hulp.

Parkhuis is omringd door de natuur. Op deze mooie plek kun je anderen ontmoeten. Er worden verschillende activiteiten en cursussen georganiseerd. Je kunt hier op maandag- en woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur terecht voor een kop koffie of thee, een spelletje en gezelligheid. Op donderdag is er bewegen voor ouderen van 10.00 - 10.45 uur en van 10.45 - 11.30 uur onder begeleiding van een professionele instructrice.

Vrijwilligers verzorgen koffie of thee, bieden een luisterend oor en hebben altijd tijd voor een praatje. Op de achtergrond is een sociaal werker aanwezig die de vrijwilligers ondersteunt en je eventueel kan doorverwijzen naar passende hulp of ondersteuning als dit aan de orde is.

Ingang Parkhuis
Via de Prins Bernhardlaan.
Klik hier voor een routebeschrijving.

Kosten
De entree voor de koffieochtenden is gratis. We vragen een eigen bijdrage van € 0,50 per consumptie.

Vervoer nodig?
Cirkelbus
Bel 071 562 22 67

Ruimte huren?
Huur een ruimte in het Parkhuis voor een maatschappelijke activiteit tegen een non-for-profit tarief.

Meer informatie
Bel 071 561 90 01
Of mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl.