Welzijn op Recept

Welzijn op Recept

geef een positieve draai aan je leven

Met ‘Welzijn op Recept’ worden mensen met psychosociale klachten door huisartsen, praktijkondersteuners of fysiotherapeuten doorverwezen naar onze welzijnscoach.

Samen met de welzijnscoach kijk je naar wat jij in je dagelijks leven kunt doen of aanpassen om een positieve draai aan je leven te geven. ‘Wat helpt jou verder’ staat centraal. Afhankelijk van je interesses en behoeftes en rekening houdend met je financiële situatie, stel je een eigen ‘welzijnsarrangement’ samen.

Aansluiten bij een kookclub, lid worden van een wandelclub, meedoen met een hardloopgroep of ontspannen tijdens yoga of tai-chi. Creatief aan de slag met naai- of djembé-lessen of gezellig darten of bridgen. Ook kan vrijwilligerswerk je net die positieve draai geven, zodat je gezondheid en welbevinden toeneemt en (wellicht) jouw beroep op zorg afneemt.

Misschien zie je er tegenop om zelf ergens naartoe te gaan of vind je het moeilijk contacten te leggen? Ook dan biedt onze welzijnscoach een helpende hand.

Kunst op Recept

Eén van de mogelijkheden is ook Kunst op Recept. Dat bestaat uit zes gratis een-op-een kunstlessen van professionele kunstdocenten. Je gaat actief aan de slag met schilderen, beeldhouwen, tekenen, zingen, schrijven of fotograferen. Bespreek met je welzijnscoach of Kunst op Recept geschikt is voor jou.

Meer informatie

Bel 071 561 90 01
Of mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl.