Ontmoeten en meedoen

Ontmoeten en meedoen

Sociale contacten zijn belangrijk voor onze gezondheid en ons geluk. Meestal is er wel iemand in je eigen netwerk of in de wijk op wie je kunt terugvallen of waar je steun aan hebt als dit nodig is.

Vooral daar waar verbindingen tussen mensen met mensen of mensen met organisaties niet vanzelf ontstaan, kunnen wij van betekenis zijn. Wij kennen het voorzieningenaanbod in de wijk en weten de weg naar vrijwilligers, instanties of organisaties. We helpen je graag om met ze in contact te komen.

Samen met onze vrijwilligers en partners maken we ‘elkaar ontmoeten’ mogelijk. Dit doen we onder andere met onze fysieke buurtontmoetingsplekken in Parkhuis en Vliethuis, de Odensehuiskamer, Open Eettafels en het Alzheimer Café. En ook met het digitale matchingsplatform voor vrijwilligerswerk (Samen Gezond Voorschoten) en de online activiteitenagenda van Meedoen in Voorschoten.

Waar mensen elkaar ontmoeten ontstaat iets nieuws. Een nieuw inzicht, andere gedachten, inspiratie, nieuw gezelschap of een stimulans om (samen) iets te ondernemen. Het leidt altijd tot meer en je bent er nooit te oud voor.  

Meer informatie:
Bel 071 561 90 01
Of mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl.
https://www.vrijwilligvoorschoten.nl