Huiswerkbegeleiding voor kinderen in het voortgezet onderwijs

Huiswerkbegeleiding voor kinderen in het voortgezet onderwijs

Heeft jouw zoon of dochter er moeite mee zijn of haar huiswerk goed te plannen?

Denk dan eens aan huiswerkbegeleiding. Dat kan een ideale ondersteuning zijn. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt je kind geholpen met plannen, kunnen vragen gesteld worden over de stof en wordt er gecontroleerd of hij of zij de lesstof goed kent. Hierdoor heeft je kind minder stress, meer vrije tijd en behaalt het betere resultaten. 

Vaak is het bestaande (commerciële) aanbod van huiswerkbegeleiding vrij prijzig. Niet iedereen kan dit betalen. Uit de wens om ongelijkheid tegen te gaan én om alle kinderen een kans te geven is het idee van dit initiatief van twee moeders geboren. Veel kinderen stromen vaak nog door naar lagere schoolniveaus dan nodig, terwijl extra ondersteuning dit kan voorkomen. Wij willen dat ieder kind goed kan meedoen op school én in de maatschappij. 

Daarom ondersteunen wij dit initiatief en bieden wij kinderen vanaf 12 jaar een plek in buurthuis Vlietwijk om huiswerk te maken. Hier kunnen ze huiswerkbegeleiding krijgen tegen een tarief dat betaalbaar is voor alle ouders. 

Meer informatie

  • De huiswerkbegeleiding wordt geboden door studenten en enkele vrijwilligers
  • De eigen bijdrage is €5,- per keer per kind
  • De begeleiding is op dinsdag en donderdag (17.00 uur - 19.00 uur)
  • Locatie: Buurthuis Vliethuis, Einsteinlaan 2F in Voorschoten

Aanmelden

Hebben jij en je zoon of dochter belangstelling? Bel dan voor vragen/aanmelden naar Denise Beekmans (coördinator) 06 - 315 444 59.

Foto: Freepik.com