Kunst op Recept - Schilderen

Kunst op Recept - Schilderen

Fiona Alwayn

Fiona Alwayn heeft een brede belangstelling en is geïnteresseerd in verschillende stijlen en schildertechnieken. Ze gebruikt diverse media zoals olieverf, acrylverf, aquarel en pastel. Bij voorkeur schildert Fiona mensen en bloemen op grote doeken maar ze kan ook geïnspireerd raken door een landschap en past reliëf en veel kleur toe.

De techniek die Fiona onder andere in haar workshops toepast is geschikt voor iedereen die een eigen werkstuk wil maken, zonder dat er tekentalent nodig is. Samen met Fiona kun je tot de meest authentieke resultaten komen, want ze begeleid je van het begin tot eind. Het plezier in het creëren staat bij haar centraal.

Over Fiona

alternatetext

Ik ben Fiona Alwayn, geboren in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ik teken bijna m’n hele leven en ben docent en autodidact Kunstenaar. De Koninklijke kunstacademie in Den Haag heb ik deels gevolgd.

Gedurende een lange periode woonde ik in het buitenland en daar heb ik mezelf op kunstgebied verder kunnen ontwikkelen en verrijken. Zo heb ik me in Indonesië allerlei mooie schildertechnieken eigen kunnen maken, heb ik in Nigeria les gekregen van de meest getalenteerde kunstenaars en heb ik in de Verenigde Arabische Emiraten succesvol geëxposeerd.

Ik heb meegedaan aan verschillende projecten (zoals Mutual Art Inspiration wat een samenwerkingsverband was tussen Nederlandse en Afrikaanse kunstenaars) en ook in Nederland geëxposeerd, o.a. via het Kunstgenootschap Vlietstreek. In Frankrijk geef ik in de zomer met veel plezier workshops schilderen aan volwassenen en kinderen.