Mantelzorgwaardering

Mantelzorgwaardering

Een bedankje voor de zorg.

Ieder jaar is het op 10 november de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden dan activiteiten georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Daarom organiseert Voorschoten Voor Elkaar ieder jaar rond de Dag van de Mantelzorg een activiteit of verrassingsactie voor mantelzorgers. Maar ook op andere momenten worden er activiteiten georganiseerd. Mantelzorgers kunnen hiervoor worden aangemeld of zichzelf hiervoor aanmelden.

Wie komen er in aanmerking voor de waardering?

  • Mantelzorgers die in Voorschoten wonen (de woonplaats van de naaste waarvoor gezorgd wordt is niet van belang)
  • Mantelzorgers die buiten Voorschoten wonen en zorgen voor een naaste die in Voorschoten woont

Berichtgeving via websites, persberichten en sociale media

In de periode voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorg maakt Voorschoten voor elkaar de actie voor deze dag bekend en roept mensen op om mantelzorgers hiervoor aan te melden. Dit doen we via onze mantelzorgnieuwsbrief, onze website, via persberichten naar lokale media en onze sociale media-accounts.

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Mantelzorgers kunnen zich bij ons vrijblijvend laten registreren. Hierdoor word je automatisch middels onze mantelzorgnieuwsbrief op de hoogte gehouden van onze waarderingsmomenten. Ook bieden we via deze nieuwsbrieven nuttige tips en informatie. Aanmelden kan via telefoonnummer 071 - 561 90 01.

Hoe meld ik me aan voor een activiteit? 

Wanneer we de datum van een activiteit bekendmaken kan je je telefonisch hiervoor aanmelden via 071 - 561 90 01. Het is niet mogelijk jezelf bij ons aan te melden voor een activiteit voordat de inhoud en de datum hiervan bekend zijn. Houd onze berichtgeving dus goed in de gaten!