Hulp aan ondernemers

Hulp aan ondernemers

Ben je ondernemer en heb je vragen?

Dan kun je terecht bij Stichting Ondernemersklankbord (OKB). Bij dit loket kunnen alle vragen rondom ondernemen gesteld worden, bijvoorbeeld: hoe start je een bedrijf of hoe schrijf je een ondernemersplan? Maar je kunt er ook terecht als je financiële zorgen hebt of vragen over het voorkomen van een faillissement en/of het maken van een doorstart. 

Het ondernemersklankbord wordt bemenst door oud-ondernemers. Aanmelding kan via de landelijke website. Zowel ondernemers met maximaal 10 mensen in dienst, als stichtingen en verenigingen kunnen er terecht. 

De hulp vanuit het ondernemersklankbord varieert tussen eenmalig contact via het spreekuur en een begeleidingstraject van zes maanden. In de regio Haaglanden is het spreekuur op twee plekken, namelijk in Naaldwijk en Zoetermeer (www.ondernemersklankbord.nl/regios/regioteam-haaglanden). Je kunt ook advies krijgen via een online meeting.

Dus: ben je ondernemer óf wil je een eigen bedrijf beginnen? Neem contact op met het Ondernemersklankbord.

Meer informatie

Wanneer de medewerkers van het ondernemersklankbord constateren dat er ook sprake is van emotionele stress, problemen bij het vinden van de balans tussen werk en privé en er behoefte is aan individuele ondersteuning, verwijzen zij door naar Voorschoten Voor Elkaar. 

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar voor hulp van een sociaal werker bij sociaal maatschappelijke problemen in combinatie met het hebben van een onderneming. Daarvoor kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 071 561 9001 of via e-mail: info@voorschotenvoorelkaar.nl

Foto Freepik.com